products

Spiegel zoals Hoog van de het SchermDrukinkt van de Glanshars Hoog de Decoratieeffect

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: WeiLi Resin®
Certificering: ISO9001
Modelnummer: BC-501
Min. bestelaantal: 5000KG
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 20kg/drum
Levertijd: 14 het werkdagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 500T/month
Gedetailleerde informatie
Verschijning: Lichte room-kleur transparante vloeistof Oplosbaar Type: BCS/DIBK
Viscositeit: 500-900CPS Verpakking: 1/5/20KG
Waarborgperiode: één jaar Opslag: Blijf van hitte en brand weg
Hoog licht:

high gloss resin

,

mirror ink


Productomschrijving

Zelf-droogt spiegel-als Effect Inkt voor het Schermdruk

 

Spiegel-als Effect Inkt BC-501

„Zelf-droogt spiegel-als Effect Inkthars BC-501“ heeft metaal briljant effect, kan de Druk op een verscheidenheid van materialen een unieke betekenis van kleur en hoge betekenis krijgen. het wordt wijd gebruikt in formule voor verf en inkt die hoog decoratieeffect vereisen.

 

Verschijning Lichte room-kleur transparante vloeistof
Viscositeit 500-900CPS
Oplosbaar Type BCS/DIBK

 

De speciale hars voor VMP-product, goede adhesie met ABS/PC/PET/PMMA-materialen, maakt het galvaniseren-gevolg uitstekender en duidelijk. Zelf-droog na 4 uren bij de normale temperatuur of droog na het baksel van 15 mins bij 220℃. Kan ook in normale plastiekenverf worden gebruikt om de fijnheid en de bleekheid van aluminiumpoeder te verbeteren door 5%-aluminiumdeeg toe te voegen en het galvaniseren-gevolg te krijgen. Bovendien kan het het nivelleren van verf en regeling van aluminiumpoeder verbeteren, die efficiënter dan de functie van de CABINE heeft.

 

Formule A (het Schermdruk)

Productnaam Inhoud
VMP (Aluminiumdeeg) 50%
BC-501 50%

 

Formule B (binnenkantnevel voor kosmetische container)

Productnaam Inhoud
VMP (Aluminiumdeeg) 9%
BC-501 5%
BAC 49%
EAC 18%
BCS 5%
IPA 14%

 

Verpakking: 1/5/20KG

Waarborgperiode: Één jaar

 

 

Sommige de parelpigment van typemerck voor verwijzing.

 

ALIENATURE

Dit is waar de kunstmatige intelligentie met duurzame aard in paren gerangschikt is, waar wij verwarren wat menselijk is en wat vals is. Het is een thema dat met werkelijkheid speelt: wat onder de microscoop is kan als kosmische ruimte, zoals een panoramisch gezicht op een gehele nieuwe wereld kijken die door kleur-reis en interferentiegevolgen kan worden vertegenwoordigd. Hier voegen wij technologie met natuurlijk-gelijke menselijk-elementen samen.

 

PUNKER 2,0

Millennials begint om te realiseren dat het leven niet eindeloos het verbazen newsfeed op sociale media is. Niet is iedereen bestemd voor grootheid. Gezien deze totstandbrenging, drukken zij hun teleurstelling in rebelse vormen van mededeling en manier uit. Zij baseren zich op samenwerking en mede-verwezenlijking waar de gelijkheid met ethiek in paren gerangschikt is.

 

LICHT JAAR

De ruimte is echt de volgende grens. Wij hebben nu scherpe en gedetailleerde beelden van planeten zoals Pluto, Jupiter, en Mars. Wij hebben zelfs op kometen kunnen landen en gebieden van diepe ruimte onderzoeken die wij om gebruikten te denken van grenzen aan ons waren. Onze betovering met het zonnestelsel en verder brengt de verbeelding teweeg. In contrasten aan de duisternis van ruimte, is het licht een ontwerpelement dat geworden, dat bezinning, doorschijnendheid aanbiedt, en gevolgen verspreidt.

 

AFVALkoning

Het benijden van het eenvoudige leven. Het ridiculiseren van massaconsumptie. Rebelse tatoegeringen en overdreven eenvoud-zodra stempels van de ondergrondse scène - nu heersende stroming zijn geworden. Het is een paradox van goedkoop en duur. In een tegenspraak tussen pop cultuur en traditie, impliceert de nieuwe luxe verpersoonlijking. De nieuwe producten worden gemaakt door materialen glamorouslyTacky terug te winnen en repurposing om te zijn.

 

LIVSKUNST

Veronderstel de geheimzinnige schoonheid van ruwe overzeese kusten, waar het drijfhout omhoog op koele stranden wast; waar de grijze, donkergroene, en donkerblauwe tinten Noordse traditie van legenden en mythen oproepen. _het maken u willen te vertragen en genieten van de de eenvoud van stilte, te om terugkerenen aan het de stil leven. Livskunst is de Noorse „kunst van het leven“. Het is niet over vluchtige tendensen, maar klassiek en eeuwig, omdat soms het gewone beter is dan buitengewoon.

 

 

 

Contactgegevens
WQ Chemical