aboutus
lopende band

De gespecialiseerde drijvende industriële hars die door Xiamen Wangqin Chemische Technologie wordt ontwikkeld is een sterke concurrent met DSM en DOW in de harsindustrie, met zijn lagere kosten en een betere uitvoerbaarheid geworden. De producten omvatten de gewijzigde alkydharshars die in metaal anticorrosieve verf en bekwaam wordt gebruikt gemakkelijk om te werken en snel te drogen, bevat de enige component en heeft de zoute mistweerstand van meer dan 200 h; hars van de dubbel-componenten de houten lak Pu met totaal steeneffect die geen matwerkpoeder bevatten; de verf van het hardwarebaksel met de hardheid van over 4H en hoge volheid; 100% acryl milieuvriendelijke stevige hars voor inkt, enz. Olieachtige industrieel

Xiamen WangQin Chemical Technology Co., Ltd. Xiamen WangQin Chemical Technology Co., Ltd. Xiamen WangQin Chemical Technology Co., Ltd. Xiamen WangQin Chemical Technology Co., Ltd. Xiamen WangQin Chemical Technology Co., Ltd.
OEM / ODM

Naast het verstrekken van ons eigen geregistreerd merk, verlenen wij ook de dienst voor globale cliënten, met inbegrip van sommige beroemde merken in verven en de inkt, wat van hen is Wereld top 500 bedrijven. Wij respecteren auteursrecht en houden voor al onze ODM cliënten & sommige OEM cliënten vertrouwelijk in het kader van overeenkomst.

R & D

Produceert Chemisch de Technologieco. van Xiamenwang Qin, Ltd een verscheidenheid van harsen op basis van water en oplosmiddel gebaseerde, zich concentreert op een verscheidenheid van geïndividualiseerde toepassingen, omvatten de de dienstgebieden hoofdzakelijk: 1. Verpakking en drukinkt: de stevige acrylhars op basis van water en de vloeibare acrylemulsie die door ons bedrijf wordt geproduceerd kunnen in een verscheidenheid van flexo, gravure en het schermdrukinkt worden gebruikt. 2. Automobiel met een laag bedekkende en refinishing verf: de hydroxyl acrylhars die door ons wordt verstrekt heeft de kenmerken van goede prestaties, geschikt gebruik en lage kosten. 3. Diverse types van drijvende industriële verven: gebaseerd op de vereisten van milieubescherming, produceren wij een verscheidenheid van deklaagharsen (met inbegrip van acryl, alkydhars, epoxy, polyurethaan, onverzadigde polyester) met een brede waaier van toepassingen. 4. Deklagen voor de plastiek en van de consument elektronika: het oplosmiddel baseerde acrylharsen die door ons worden geproduceerd kan kwaliteitsborging voor allerlei plastieken verstrekken en de elektronische deklaagproducten, deze productensubstraten omvatten etc. ABS, PS, PE, pp, HUISDIER, pvc. 5. Vloerdeklaag: ons bedrijf produceert een verscheidenheid van hars van de vloerdeklaag, kan aan de behoeften van diverse gelegenheden aanpassen.

Contactgegevens