Bericht versturen
aboutus
lopende band

Met de jaarlijkse productiecapaciteit heeft tot 20.000 ton, WangQin reeds lang gevestigde volledige automatische productiefaciliteiten om de dagelijkse productieinput te waarborgen en te verzekeren. De workshop is goed opstelling volgens internationale controlerende norm zowel van de veiligheidsstandpunt van arbeiders als milieuvriendelijk standpunt. 5S is regelmatig gecontroleerd dagelijkse productiecontrole.


Het stroomproces voor elke post is goed bevorderd volgens wereldnorm met het meeste hi-tech materiaal.

Momenteel, heeft het bedrijf volledig productielijn behandeld die met professionele zware containers en reactoren wordt uitgerust, die voor zich het juiste bewegen en het mengen of verschillende chemische punten worden gebruikt.

De hier gegeven beelden spoten een algemene blik van de workshop en faciliteitenvooruitzichten voor u in om ruwweg te begrijpen hoe wij aan uw behoeften werken.

Xiamen WangQin Chemical Technology Co., Ltd. Xiamen WangQin Chemical Technology Co., Ltd. Xiamen WangQin Chemical Technology Co., Ltd. Xiamen WangQin Chemical Technology Co., Ltd. Xiamen WangQin Chemical Technology Co., Ltd.
Algemene de fabriek ziet eruit Algemene de fabriek ziet eruit Reactor Workshop
OEM / ODM

Het de dienstconcept voor WangQin moet werken aangezien een partner voor potencial collectieve klanten nauw met de verdelers, wholesellers of het gemerkte land moet samenwerken representatief voor de vereiste marktproducten, zijn wij ook zeer flexibel om met dezelfde industriële fabrikanten te werken en gemerkt voor hun eigen naam als hun productie en techniekcapaciteit volledig is geladen. Natuurlijk, zijn wij warm welkom alle potentiële partners om met ons op een open manier voor meer bedrijfskansen te spreken, wij AR bereid om voor meer marktaandelen of industriële toepassingen met onze sterke van de toepassingstechniek en productie output te spreken. 

R & D

Xiamen WangQin die & Afd. onderzoekt ontwikkelt heeft rekening voor 13% van het bedrijfpersoneel. Zulk een grote investering aangezien een middelgroot bedrijf de geconcentreerde producten moet verzekeren die wij voor de diensten en gehandhaafd hebben ontworpen zal kunnen onophoudelijk worden verbeterd.

 

Blijkbaar concentreert R&D zich in de volgende hoogste-verkoopt toepassingen die van verpakking en drukgebruik, verf voor automobiel en het herstellen gebruik behandelen, ook met een laag bedekkend harsen voor een brede waaier van binnenlandse en industriële toepassingen.

 

Collectief bevordert innovaties en tot een flexibele werkomgeving voor R&D geleid om aan volledige oplossingen te werken aan marktbehoeften aan zowel binnenlandse als overzee klanten.

Contactgegevens