Bericht versturen
aboutus

Xiamen WangQin Chemical Technology Co., Ltd.

Xiamen WangQin Chemical Technology Co., Ltd. Xiamen WangQin Chemical Technology Co., Ltd. Xiamen WangQin Chemical Technology Co., Ltd. Xiamen WangQin Chemical Technology Co., Ltd. Xiamen WangQin Chemical Technology Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt: Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken: Weili Resin®
Aantal werknemers: 10~50
Opgericht Jaar: 2010
Export pct: 80% - 90%
Ongeveer ons
Inleiding

Xiamen WangQin Chemical Technology is opgericht in 2010 en is een professionele onderneming die zich specialiseert in het onderzoeken en ontwikkelen van verschillende harsproducten.WangQin is uitgerust met geavanceerde productiefaciliteiten en een volledig assortiment product testapparatuur om te garanderen en te onderhouden ISO9001 van Quality Management SystemMet meer dan 10 jaar ontwikkeling is WangQin een toonaangevende leverancier geworden in de harsindustrie voor zowel binnenlandse als buitenlandse markt.

 

 

Met een jaarlijkse productie van tot 20.000 ton zowel water- als oliehars.WangQin is in staat geweest zowel algemene harsproducten als klant ̇ op maat gemaakte coatingproducten voor verschillende markttoepassingen aan te bieden.Tot nu toe heeft de toepassing bijna alle industriële en huishoudelijke sectoren gedekt.

CHINA Xiamen WangQin Chemical Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Als particulier bedrijf houdt WangQin zich aan de volgende kernwaarden om ervoor te zorgen dat het bedrijf op het juiste pad gaat zoals gepland.

  • Persoonlijke en beroepsmatige arbeidsrelaties
  • Volledig vertrouwen en respect voor elke persoon in ons team.
  • Innovatie en kwaliteit zijn onze zaken

Door naar de bovenstaande richtlijn te verwijzen, heeft WangQin ook een specifieke focus op het volgen van de kop van de communistische partij, gericht op ′′ The Belt & Road ′′ (B&R) voor langetermijnontwikkeling.

 

CHINA Xiamen WangQin Chemical Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

CHINA Xiamen WangQin Chemical Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2CHINA Xiamen WangQin Chemical Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3CHINA Xiamen WangQin Chemical Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

WangQin zal zich voortdurend inzetten voor onderzoek en ontwikkeling van industriële harsen in onze engineering en productie.We zullen alles in het werk stellen om milieuvriendelijke en klantgerichte producten aan te bieden die voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van onze huidige en toekomstige klanten..

 

Geschiedenis

2010 Opgericht WangQin Hoofdkantoor in Xiamen, provincie Fujian

2011 Oprichting van een binnenlands verkoopnetwerk en het worden van een toonaangevende partner in de hars leverende industrie

2016 Oprichting van een productielijn in Zhongshan en Zhuhai in de provincie Guangdong

2017 Zhuhai Productie lijn succesvol behaald ISO9001

In 2018 bezocht het managementteam dezelfde industrie in Vietnam, Cambodja en Indonesië met het doel "The beld&Road (B&R) om officieel met de overzeese verkoop te beginnen"

2018 Hetzelfde jaar vond een professioneel exportteam voor buitenlandse zakelijke diensten

Dienst

Het serviceconcept van WangQin is om nauw samen te werken met de distributeurs, groothandelaren of merklandvertegenwoordigers voor de vereiste marktproducten.We zijn ook erg flexibel om met dezelfde industriële fabrikanten te werken en hun eigen naam te gebruiken als hun productie- en engineeringcapaciteit volledig is geladen.Natuurlijk verwelkomen we alle potentiële partners van harte om open met ons te praten voor meer zakelijke kansen.We zijn bereid om te praten voor meer marktaandelen of industriële toepassingen met onze sterke applicatie engineering en productie output.

Ons Team

WangQin Chemical heeft een sterk team van getalenteerde ontwerpers, technische ingenieurs, geschoolde arbeiders en QC-team dat werkt volgens strikte inspectieprotocollen.Het team van zeer ervaren deskundigen zal klanten graag bijstaan bij al hun verzoeken.WangQin Chemical biedt niet alleen een volledig assortiment chemicaliën, maar ook een volledig assortiment van speciale producten, op maat geformuleerde chemicaliën om aan de specifieke behoeften van de klant te voldoen.

Contactgegevens