aboutus

Xiamen WangQin Chemical Technology Co., Ltd.

Xiamen WangQin Chemical Technology Co., Ltd. Xiamen WangQin Chemical Technology Co., Ltd. Xiamen WangQin Chemical Technology Co., Ltd. Xiamen WangQin Chemical Technology Co., Ltd. Xiamen WangQin Chemical Technology Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt: Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken: Weili Resin®
Aantal werknemers: 10~50
Opgericht Jaar: 2010
Export pct: 80% - 90%
Ongeveer ons
Inleiding

Gevestigd in 2010, is de Chemische Technologie van Xiamen WangQin een professioneel bedrijf zich specialiseert in het onderzoeken, ontwikkelt fabrikant voor verschillende harsproducten. Met een personeel van 50 mensen, is WangQin uitgerust met geavanceerde productiefaciliteiten en een volledige waaier van product het testen materiaal om ISO9001 van Kwaliteitsbeheersysteem te verzekeren en te handhaven. Met de ontwikkeling van meer dan 10 jaar, is WangQin een belangrijke leverancier in de harsindustrie voor zowel binnenlandse als overzee markt geworden.

 

 

Met jaarlijkse productie voor zowel de drijvende als totale tot 20.000 ton van de oliehars, heeft WangQin zowel algemene gemaakte harsproducten als ook klant kunnen aanbieden – met een laag bedekkend producten voor verschillende markttoepassing. Tot dusver, heeft de toepassing aan bijna alle de industriesectoren en binnenlandse sectoren behandeld.

China Xiamen WangQin Chemical Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Aangezien een privé- bedrijf, WangQin de volgende kernwaarde om aanhangt ervoor te zorgen het bedrijf zoals gepland in de juiste weg gaat.

  • Persoonlijke en Professionele samenwerkingsrelaties

  • Volledige vertrouwen en eerbied voor elke persoon op ons team

  • De innovatie en de Kwaliteit zijn onze zaken

 

Door de bovengenoemde richtlijn te verwijzen, heeft WangQin ook een specifieke nadruk aan het volgende van de krantekop van de communistische die partij, bij de „Riem & de Weg „(B&R) wordt gericht voor ontwikkeling op lange termijn.

China Xiamen WangQin Chemical Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

WangQin zal onophoudelijk aan het Onderzoek en de Ontwikkeling van Industriële Harsen in onze techniek en Productie begaan. Wij zullen elke noodzakelijke inspanning leveren om milieuvriendelijke en klantgerichte producten aan de hoogte aan te bieden - kwaliteitsverwachtingen van onze huidige en toekomstige cliënten.

 

Geschiedenis

2010 Gevestigde WangQinheadquarter in Xiamen, Fujian-Provincie

2011 netwerk van de Opstellings het binnenlandse verkoop en het worden een belangrijke partner in Hars die Industrie leveren 

2016 Opstellingsproductielijn allebei in Zhongshan&Zhuhai-Stad in de Provincie van Guangdong 

2017 Zhuhai-Productielijn met succes bereikt ISO9001

2018 bezocht het Beheersteam dezelfde industrie in Vietnam, Kambodja & Indonesië voor „Beld&Road (B&R) om verkoop overzee officieel te beginnen 

2018 vond het Zelfde jaar een team van de professonaluitvoer voor zakelijke services overzee 

Dienst

Het de dienstconcept voor collectieve WangQin moet nauw met de verdelers, gehele verkopers samenwerken of gemerkt land representatief voor de vereiste marktproducten, zijn wij ook zeer flexibel om met dezelfde industriële fabrikanten te werken en gemerkt voor hun eigen naam als hun productie en techniekcapaciteit volledig is geladen. Natuurlijk, zijn wij warm welkom alle potentiële partners om met ons op een open manier voor meer bedrijfskansen te spreken, zijn wij bereid om voor meer marktaandelen of industriële toepassingen met onze sterke van de toepassingstechniek en productie output te spreken.

Ons Team

Het WangQinchemische product heeft een sterk team van begaafde ontwerpers, technische ingenieurs, geschoolde arbeiders, en QC team die in strikte inspectieprotocollen werken. Zijn team van hoogst goed geïnformeerde deskundigen zal graag klanten in al hun verzoek moeten bijstaan. Het WangQinchemische product niet alleen biedt een volledige waaier van chemische producten, maar ook een volledige serie van specialiteitproducten aan, douane geformuleerde chemische producten om aan klant-specifieke behoeften te voldoen.

Contactgegevens