Bericht versturen
aboutus
Profiel QC

Met meer dan 10 jaar van productieervaring en dichte aanhankelijkheid volgens de hoogste kwaliteitsnormen, heeft WangQin elk enige inspanningen voor goed-gevolgde voortdurende verbeteringen geleverd. Elke post heeft opstellingsprocesbeheersing. Met goedgekeurd ISO-systeem in de positie, zijn alle aspecten van cliënten gemaakt bewust dat wij een efficiënte manier hebben om kritieke zakelijke bewerkingen te controleren.

 

WangQin is geëngageerd aan het aanbieden van de zeer beste klantenservice, de steun, en de algemene waarde aan onze klanten door de innovatie en de ontwikkeling van materialen de van uitstekende kwaliteit van de douanehars of het met een laag bedekken van oplossing. Het bereikte Kwaliteitsbeheersysteem (QMS) bestaat uit procedures en het werkinstructies om productintegriteit, betrouwbaarheid, en op tijd levering te verzekeren om aan de specificaties en de eisen van de klant te voldoen.

Wij zijn zeker dat de dienst en de materialen die wij een volledig vereist pakket voor verschillende toepassingen in marktsecties overzee zullen verstrekken hebben aangeboden.

Contactgegevens