products

Strippable Pu-Hars Op basis van water, Één Beschermende de Deklaaghars van Componentenpeelable

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: WeiLi Resin®
Certificering: ISO9001
Modelnummer: Pu-3018B
Min. bestelaantal: 5000KG
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 200 kg/drum
Levertijd: 14 het werkdagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 500T/month
Gedetailleerde informatie
Emulsieverschijning: Melk witte emulsie Stevige Inhoud (%): 35±2
pH waarde (25℃): 7-9 Viscositeit (mPa.s): <250>
Modulus (100%-Mpa): 8.5 Verlenging bij onderbreking ((%): 800
Hoog licht:

water based polyurethane resin

,

waterborne polyurethane dispersion


Productomschrijving

Drijvende Polyurethaan Strippable Hars Pu-3018B

 

Pu-3318B is een soort één hars van de componenten peelable beschermende deklaag, heeft dit product eigenschappen van snel het drogen, goede pelbaarheid, chemische weerstand, goede elasticiteit en adhesie. De deklaag van dit product wordt gemaakt beschermt metaal en glasdelen tegen krassen, slijtage en verontreiniging die. De oppervlakte van de deklaag is vlot en vrij van gaten, verlatend geen residu na schil. Het product kan ook direct op metaal, plastiek, glas, houten verf, ceramische of deklaagoppervlakten worden bespoten om bescherming tegen chemische en mechanische schade, stof, vingerafdrukken en vlekken te bieden.

Pu-3318B is component twee de drijvende hars van polyurethaandeklagen, lange wijd gebruikte ontwikkelingstijd, nu, aan de vereisten van lage geur en lage VOC kan voldoen.

 

Productomschrijving

Pu-3018B is een soort verspreiding van het anion de alifatische drijvende polyurethaan. Dit product heeft eigenschappen van snelle het drogen snelheid, hoge glans, de hand die van de filmvorming vlotte, anti-veroudert, brede waaier van toepassing, krasweerstand, het gemakkelijke ontdoen van, goed licht behoud en kleurenbehoud voelen.

 

Prestatiesindex

Emulsieverschijning Melk witte emulsie
Stevige inhoud (%) 35±2
pH waarde (25℃) 7-9
Viscositeit (mPa.s) <250>
Modulus (100%-Mpa) 8.5
Treksterkte (Mpa) 32
Verlenging bij onderbreking ((%) 800

 

Toepassing

Pu-3018B is een soort functionele emulsie, kan wijd in vervoersbescherming van huistoestellen, meubilair, auto, glas en gebeëindigde andere worden gebruikt - producten, kan ook voor de tijdelijke bescherming van sommige gebieden zoals leergravure worden gebruikt, heeft ets, die het uitstekende beschermingsfunctie en het pellen capaciteit de galvaniseren, en het heeft ook de functie van het schoonmaken van de oppervlakte van deklaag.

Het product kan bij kamertemperatuur drogen, geschikt voor groot gebied van het bespuiten, douchedeklaag, onderdompeling die met een laag bedekken en andere methodes van bouw, kunnen ook de vorm van aërosol maken, burgerlijke keukenbescherming doen.

 

Verwijzingsformule

Pu-3018B 95
Water 2.4
Substraat nat makende agent 0S-1400 0,5
Digodefoamer 810 0,1

 

Opslag

Pu-3018B drijvende polyurethaanbehoefte om worden verzegeld en worden bewaard. Het wordt geadviseerd om bij 5-35 graden op te slaan, is het bevriezen strikt belemmerd. niet interblend met positieve ion en verven.

 

 

 

Contactgegevens
WQ Chemical