products

Alkydharshars op basis van water, snel droge, uitstekende glans

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: WeiLi Resin®
Certificering: ISO9001
Modelnummer: Wl-0310B
Min. bestelaantal: 5000KG
Prijs: Negotiable
Levertijd: 14 het werkdagen
Levering vermogen: 500T/month
Contact nu
Gedetailleerde informatie
Verschijning: wit aan lichtbruine emulsie Viscositeit: 500-1000mPa.s
Niet-vluchtige Kwesties: 42±2% (GB/T 1725) PH waarde: 8.0-10.5
TVOC: ≤5% (g/L) Naam: Alkydharshars op basis van water

Productomschrijving

 

 

ALKYDHARShars OP BASIS VAN WATER WL-0310B

 

 

De verven op alkydharsharsen worden gebaseerd, de molecules van de structuur, in het bijzonder, leiden tot sterke structurele interactie die de vorming van films bekwaam om eender welk type van oppervlakte te behandelen impliceren door tegen het verouderen, weer en slijtage te beschermen die. Historisch, zijn de verven van alkydharsharsen worden gemaakt onder de eerste geweest dat in de bouwnijverheid, in het bijzonder in de productie van buitendieverven en email, en in de productie van producten voor de behandeling van oppervlakten moet worden gebruikt aan bijzonder lastige voorwaarden worden blootgesteld, bijvoorbeeld diverse ijzerhoudende metaalsubstraten zoals structureel staal, traliewerk, materiaal en machines die.

De emailverven en ijzeroxide de rode inleidingen werden geformuleerd met de in water oplosbare alkydharsharsen en hun prestaties werden geëvalueerd door adhesie, viscositeit, droge tijd te controleren, polijsten, effectweerstand en hardheid, adhesie, flexibiliteit. De eigenschappen van de corrosieweerstand van de deklagen werden geëvalueerd door zoute nevel. Men merkt op dat de alkydharshars wl-0310B betere mechanische en anticorrosieve eigenschappen dan de rest in water oplosbare polymeren heeft.

1.Technical index:

Producttype: droog snel gewijzigde alkydharshars

Emulsiesamenstelling: Cosolvent alkydharshars op basis van water, neutraliserend middel, water

Viscositeit: 500-1000mPa.s

Niet-vluchtige Kwesties: 42±2% (GB/T 1725)

PH waarde: 8.0-10.5

Verschijning: wit aan lichtbruine emulsie

TVOC: ≤5% (g/L)

 

Eigenschappen:

● Goede opslagstabiliteit, geen gemak om te hydroliseren;

● Milieuvriendelijk product, VOC van minder dan 7%;

● Snel droog, en uitstekend polijst;

● Dit product bevat droger, zodat is het onnodig om droger tijdens verfvoorbereiding toe te voegen;

● De uitstekende scheerbeurtstabiliteit, en kan voor pigmentdeeg het malen direct gebruiken;

● Uitstekende anti-corrosiviteit, en goede aanvankelijke waterweerstand;

● De afgewerkt productverf heeft goede veelzijdigheid en goede in-blikverschijning, en kan olie gebaseerde alkydhars antiroestverf, alkydhars klaar gemengde verf vervangen, alkydenamel, enz.

 

Alkydharshars op basis van water, snel droge, uitstekende glans

Alkydharshars op basis van water, snel droge, uitstekende glansAlkydharshars op basis van water, snel droge, uitstekende glansAlkydharshars op basis van water, snel droge, uitstekende glansAlkydharshars op basis van water, snel droge, uitstekende glansAlkydharshars op basis van water, snel droge, uitstekende glansAlkydharshars op basis van water, snel droge, uitstekende glans

Alkydharshars op basis van water, snel droge, uitstekende glansAlkydharshars op basis van water, snel droge, uitstekende glansAlkydharshars op basis van water, snel droge, uitstekende glansAlkydharshars op basis van water, snel droge, uitstekende glansAlkydharshars op basis van water, snel droge, uitstekende glansAlkydharshars op basis van water, snel droge, uitstekende glansAlkydharshars op basis van water, snel droge, uitstekende glansAlkydharshars op basis van water, snel droge, uitstekende glansAlkydharshars op basis van water, snel droge, uitstekende glans

Contactgegevens
WQ Chemical