products

Anorganische Ceramische Hars op basis van water, uitstekende zoute mistweerstand, Hittebestendigheid

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: WeiLi Resin®
Certificering: ISO9001
Modelnummer: Wl-CR153
Min. bestelaantal: 5000KG
Prijs: Negotiable
Levertijd: 14 het werkdagen
Levering vermogen: 500T/month
Gedetailleerde informatie
Viscositeit: ≤50CPS hardheidswaarde: 7-9H
Het drogen tarief bij 25℃: Het drogen binnen twintig minuten, maakt volledig binnen twee uren hard Hittebestendigheid: ≥400℃
Hoog licht:

genezende agent voor epoxyhars

,

epoxyharsverharder


Productomschrijving

 

Anorganische ceramische hars op basis van water wl-CR153

 

 

Wl-CR153 de anorganische ceramische hars Op basis van water kan door een wijziging van de octrooien van NASA worden voorbereid. Er zijn vele siliciumzuureenheden in de hars. Het is een stevig materiaal dat van twee componenten door reactie wordt gemaakt. De anorganische silicaat ceramische hars en het zinkpoeder op basis van water, de twee belangrijke ruwe materialen, werken op elkaar in om een het netwerkpolymeer van het silicaatzink te vormen dat een harde deklaag kan vormen. Dit product heeft een maalverhouding tot 5,7 en heeft prestaties dan beter andere gelijkaardige producten. Het droogt binnen twintig minuten of maakt volledig op staaloppervlakte hard binnen twee uren. Het draagt de gevolgen: kathodebescherming, fysiek onderzoek, en zware bescherming van staal van corrosie.

 

Toepassingswaaier

 

Zware beschermende staalstructuur, werffaciliteiten, bruggen, boten, het overzeese onderzoeken en mijnplatforms, steenkool goed faciliteiten, de troggen van de olieopslag, en vervoerpijpleiding van corrosie, zeer dan beter de gemiddelde schilderijen.

 

Hoofdkenmerken

 1. Het is op basis van water en niet-toxisch; het heeft geen ontstekingspunt en bevat geen VOC; het verontreinigt niet het milieu en berokkent niet het menselijke lichaam; en het kan zonder gevaar worden opgeslagen en worden vervoerd.
 2. De droge deklagen dragen een uitstekende weerstand tegen corrosie, temperatuur, zeewater, olie, oplosmiddel, en zoute mist, en hebben een hoge hardheid, geen vlampunt, en sterke adsorptie. De correcte praktijk kan van corrosie meer dan vijftien jaar houden.
 3. Het heeft een onmiddellijke hittebestendigheid tot meer dan 800℃ en een hittebestendigheid op lange termijn tot 400℃. Het is met de veiligheidsnorm in overeenstemming van brandbestrijding. Het heeft een hittebestendigheid tot 1200℃ als een geschikt anorganisch pigment wordt toegevoegd.
 4. De adsorptie van deklaag is sterk, tot 1000 CBS per vierkante duim, en hoog dan 7H in hardheid.
 5. De reactie met zinkpoeder veroorzaakt snel een het netwerkpolymeer van het silicaatzink en een ononderbroken deklaag. De snelheid van het drogen is snel. (Het droogt binnen twintig minuten bij 25℃ of maakt volledig binnen twee uren hard.)
 6. Het heeft uiterst - lage viscositeit onder 50CPS; het bespaart veel ruwe materialen; het kan veel zinkpoeder ontvangen. Er is een hoeveelheid zinkpoeder meer dan 90% in de droge deklaag, waarbij de effect en tijdlengte van bescherming wordt verbeterd.
 7. Het is haalbaar vaak met een laag te bedekken. De verse deklaag kan automatisch aan vorige combineren. De lokale schade verspreidt weg en schilfert geen deklaag af. De verse deklaag kan nog met de deklaag rond de schade combineren.
 8. Het is het anorganische schilderen. Geen kleurenverandering, geen het breken, geen het poederen zich, of geen het barsten doen zich zelfs onder de straling van ultraviolet voor. Het heeft een weerstand tegen het klimaat dan beter organische schilderijen.
 9. Het gaat niet tijdens zijn het drogen en het hard maken aan. Het kan aan diverse oppervlakten aanpassen.
 10. Geen schade komt op de deklaag voor tijdens knipsel of lassen. De lassenkwaliteit verandert niet zelfs als er een aanwezige deklaag is.

Deklaagprestaties

 

Test ltems Testresultaten Testmethode  
Zoute mistweerstand (witte raad, h)

 

≥3000h

ASTM B117
 

 

Van de wascapaciteit (Staal Wool#0000) de lading 1kg, Gebied 1*1cm, 800 cycli)

500 keer CNS 10757(1995)  

 

Hittebestendigheid (700°C 1 uur)

 

Geen Barsten, Geen Schil

 

CNS 10757(1995)

 
Hittebestendigheid (400°C120hour) Geen Barsten, Geen Schil CNS 10757(1995)  
Zinkinhoud ≥90 CNS 10880- 1(1994)  

 

Niet-toxische Test (Acht Rukmetalen)

 

Ontdekt geen

Cns4792-2  
Chemische Weerstand (Verzadigingsnacl, Zaal temperaturen. 2000 u) Geen Effect CNS 10757(1995)  
Potloodhardheid (hol Hardheid uit) 5H CNS 10757(1995)  
VOCS Ontdekt geen DE V.S. EPA 5021 A  

*Such de test wordt uitgevoerd op een deklaag met μm (natte) dikte 120 op glassubstraat.

 

Voorzorgsmaatregelen

 1. In voorbereiding zou de verhouding van zinkpoeder aan de anorganische ceramische hars op basis van water 3:1 moeten zijn. (het zinkpoeder in netwerk 325 wordt vereist) het zinkpoeder wordt toegevoegd langzaam in de anorganische ceramische hars op basis van water door zich homogene te mengen. Het mengsel wordt dan gefiltreerd met het 40 netwerkscherm en het filtraat wordt gebruikt.
 2. De staaloppervlakte zou door zandontploffing aan sa 2,5 op GB8923-88-regels en ruwheid 3775µm moeten worden behandeld.
 3. Het staal dat oppervlakte na zandontploffing heeft gekwalificeerd wordt overgebracht naar deklaagplaats en er bedekten binnen 4 uren met een laag.
 4. De staaloppervlakte die ooit met zandontploffing niet met olie en vet tijdens zijn overdracht moeten wordt behandeld zou worden vervuild. Indien nodig, zou het staal moeten worden geïsoleerd. Het staal met roest of secundaire verontreiniging zou opnieuw moeten worden behandeld.

Contactgegevens
WQ Chemical

Telefoonnummer : +8613906014499