products

De stevige Epoxyharsen Anticorrosieve Genezende Agent geeft snel Oplosbare Weerstand vaste vorm

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: WeiLi Resin®
Certificering: ISO9001
Modelnummer: WB110
Min. bestelaantal: 5000KG
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 25 kg/tas
Levertijd: 14 het werkdagen
Levering vermogen: 500T/month
Contact nu
Gedetailleerde informatie
Verschijning: licht yollow of kleurloos harsdeeltje. Zacht wordend Punt (Bal en Ring) (℃): 85-95℃
Hydroxylwaarde: 4.5-5.5 mol/l000g Type: Bisphenola epoxyhars

Productomschrijving

WB110 OP ZWAAR WERK BEREKENDE ANTICORROSIEVE GENEZENDE AGENT

WB110 heeft de prachtige oplosbaarheid met epoxyhars, kan de uiterst hoge reactie activity.it snel verharden, en zijn films heeft prachtige chemische weerstand, oplosbare weerstand, de weerstand van de kathodeverwijdering. en sterke zelfklevende sterkte, flexibiliteit, effectweerstand, ete.

 

【Het memorandum introductien】

 

WB110 de op zwaar werk berekende Anticorrosieve Genezende Agent is een soort gewijzigde hydroxylhars met thermosetting linetype phenolic (ook gekend die als een soort macromolecular polymeer met hydroxylgroep en katalysator wordt afgedekt). WB110 kan D.E.H84 van DOW, Amerika substitueren; Het kan met algemeen bisphenola type of gewijzigde phenolic epoxyhars combineren, om hoogst actieve op zwaar werk berekende Anticorrosieve poederdeklaag te vervaardigen. De film van dit product van de poederdeklaag heeft uiterst sterke weerstand tegen chemische corrosie en mechanisch bezit.

De reactie van WB110 en epoxyhars behoort tot toevoegingsreactie, heeft het geen vlucht van vluchtige stoffen die tijdens de film periode vormen, en geen speldeprik en stomata. Zo vooral geschikt voor het werk vereisten de stukken dik-met een laag bedekt die, zoals benzine, aardgaspijpen, verontreinigingswaterpijpen, staalstaaf in de bouw van techniek, kleppen, ellebogen wordt gebruikt. brandmateriaal. en andere onregelmatige delen, enz.

 

【Technische gegevens】

 

1. Verschijning: licht yollow of kleurloos harsdeeltje.

2. Word punt zacht: 85-95℃

3. Hydroxylwaarde: 4.5-5.5 mol/l000g

4. Over het algemeen, 100 gedeelten epoxyhars 6825/6828 genezen behoeften 20--25 gedeelten van WB110.

5. Behoefte om een kleine hoeveelheid additieven toe te voegen om rings openingsreactie van epoxygroep te bevorderen, de geltijd, door de koper aanpassen om volgens de vereisten aan te passen

 

【Aandachtspunt】

 

1. Het samenstellingsaandeel van epoxyhars en Genezende Agent zou aan de veranderingen van epoxyhars moeten worden aangepast.

2. De kleinschalige test zou vóór productie online moeten worden herhaald.

 

【Verpakking. vervoer en opslag】

 

Verpakking: Netto 25 Kg, binnen voering-polyethyleen en dubbele kraftpapier-document zakverpakking.

 

【Vervoer en Opslag】

 

De epoxyhars en de verharder kunnen als gevaarlijke goederen van nr worden opgeslagen en worden vervoerd, werd het beter opgeslagen in de originele verpakking binnen bij 2-40 ℃, geplaatst in koel en goed - de geventileerde plaats, isoleerde de brandbronnen, op een afstand hield het hete middel. vermeed de directe straling van zonlicht. Algemeen, is de periode van de productopslag één jaar. Na de periode, kan het nog worden gebruikt als het onderzoek gekwalificeerd is.

Contactgegevens
NetQin