aboutus

Xiamen WangQin Chemical Technology Co., Ltd.

Xiamen WangQin Chemical Technology Co., Ltd. Xiamen WangQin Chemical Technology Co., Ltd. Xiamen WangQin Chemical Technology Co., Ltd. Xiamen WangQin Chemical Technology Co., Ltd. Xiamen WangQin Chemical Technology Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken: Weili Resin®
Export pct: 80% - 90%
Ongeveer ons
-01-
Inleiding


Opgericht in 2010, is Chemisch de Technologieco. van Xiamen WangQin, Ltd een high-tech bedrijf gespecialiseerd in onderzoek, ontwikkeling, vervaardiging en handel. Met een 16 mensen hoger R&D team, dat met geavanceerde productiefaciliteiten en een volledig product het testen materiaal, samen met de Kwaliteitsbeheersystemen die van ISO 9001 wordt uitgerust, het individualiseren van harsproduct en de stof van specifieke vereisten beogen, jaarlijkse detailhandel in industriële drijvende en olieachtige hars is tot 20.000 ton, ons bedrijf een leider in de Chinese harsindustrie geworden.

 

De gespecialiseerde drijvende industriële hars die door Xiamen Wangqin Chemische Technologie wordt ontwikkeld is een sterke concurrent met DSM en DOW in de harsindustrie, met zijn lagere kosten en een betere uitvoerbaarheid geworden. De producten omvatten de gewijzigde alkydharshars die in metaal anticorrosieve verf en bekwaam wordt gebruikt gemakkelijk om te werken en snel te drogen, bevat de enige component en heeft de zoute mistweerstand van meer dan 200 h; hars van de dubbel-componenten de houten lak Pu met totaal steeneffect die geen matwerkpoeder bevatten; de verf van het hardwarebaksel met de hardheid van over 4H en hoge volheid; 100% acryl milieuvriendelijke stevige hars voor inkt, enz. De olieachtige industriële harsen omvatten een volledige waaier van olieachtige thermoplastisch, thermoset en hydroxylated acrylharsen voor industriële deklagen en inkt, met inbegrip van de verfhars van het nieuwigheidsaluminium met sterke adhesie aan metaal of plastic-rubber die geen kleefstof, hardware en plastic-rubberbakselverf geschikt om bij lage temperatuur tussen 90 en 140℃, enz. bevatten te bakken.

 

Introduceert de Chemische Technologie van Xiamenwangqin een flexibel ontwikkelingsmechanisme die, die hars ontwikkelen en marktgericht analyseren. Naast productie op onze eigen producten, richtte het bedrijf ook twee productiebasissen in Zhongshan en Zhuhai van Guangdong, door de manieren van aandeelholdings en gezamenlijke ontwikkeling op. De drijvende producten door het bedrijf zijn Milieuvriendelijk aangezien zij de pre-registratie van BEREIK overgingen en de milieu Europese wet ROSH volgden. Verwierf de Chemische Technologie van Xiamenwangqin ook het Certificaat van het Kwaliteitsbeheersysteem van ISO 9001.

De volledige holding van WangQin - Xiamen-de Continenthandelsmaatschappij Ltd neemt ook in het maken van tot deklaag en verf van alle prestatiesparameters in dienst, met inbegrip van Metaal anticorrosieve verf, houten lak, vloerverf, enz.

 

-02-
Geschiedenis

Is Chemisch de Technologieco. van Xiamenwang Qin, Ltd een fabrikant die zich in de producerende harsen voor deklagen en inkt specialiseert. Opgericht in 2010, bestaan ons onderzoek en ontwikkelingsteam uit 16 hogere technici, die met geavanceerd productiemateriaal en een volledig product testend vermogen worden uitgerust. Als verklaard kwaliteitsbeheersysteem van ISO9001-bedrijf, specialiseerden wij ons in het ontwikkelen van de producten van de douanehars. Wij vergen trots als leider in de de harsindustrie van China, met onze huidige jaarlijkse output van grote verscheidenheid van harsen op basis van water en oplosmiddel gebaseerde van meer dan 20.000 ton. Door gelijkheidsparticipatie en gezamenlijke ontwikkeling, heeft ons bedrijf twee productiebasissen in Zhongshan en Zhuhai, Guangdong, China vastgelegd. Onze harsen zijn op basis van water pre-geregistreerd met BEREIK en geregistreerd in het kader van de Europese Milieuwet ROSH. Momenteel, is ons verkoopgebied niet alleen in China, maar ook bereikt aan andere gebieden, zoals: Zuidoost-Azië, Oost-Europa, Midden-Oosten, Afrika. .etc.

-03-
Dienst

Produceert Chemisch de Technologieco. van Xiamenwang Qin, Ltd een verscheidenheid van harsen op basis van water en oplosmiddel gebaseerde, zich concentreert op een grote verscheidenheid van douanetoepassingen; deze diensten omvatten hoofdzakelijk: 1. Verpakking en drukinkt: de stevige acrylhars op basis van water en de vloeibare acrylemulsie die door ons bedrijf wordt geproduceerd kunnen in een verscheidenheid van flexo, gravure en het schermdrukinkt worden gebruikt. 2. Automobieldeklaag en verfreparatie: onze hydroxyl acrylhars heeft goede prestaties aan prijsverhouding, en makkelijk te gebruiken. 3. Diverse types van industriële verven op basis van water: overeenkomstig milieuregelgeving, produceren wij een verscheidenheid van deklaagharsen (met inbegrip van acryl, alkydhars, epoxy, polyurethaan, onverzadigde polyester) met een brede waaier van toepassingen. 4. Deklagen voor plastieken en de elektronika van de consument: terwijl het gebruiken van onze oplosmiddel gebaseerde acrylharsen, kunnen wij waarborg voor allerlei plastieken en elektronische deklaagproducten, met substraten met inbegrip van ABS, PS, PE, pp, HUISDIER, pvc… enz. 5 verstrekken. Vloerdeklaag: wij produceren een verscheidenheid van hars van de vloerdeklaag, die aan diverse voorwaarde kan worden aangepast.

-04-
Ons Team

Het WangQinchemische product heeft een sterk team van begaafde ontwerpers, technische ingenieurs, geschoolde arbeiders, en QC team die in strikte inspectieprotocollen werken. Zijn team van hoogst goed geïnformeerde deskundigen zal graag klanten in al hun verzoek moeten bijstaan. Het WangQinchemische product niet alleen biedt een volledige waaier van chemische producten, maar ook een volledige serie van specialiteitproducten aan, douane geformuleerde chemische producten om aan klant-specifieke behoeften te voldoen.

Contactgegevens