products

Van de Vloerdeklagen van de antisteunbalk de Hoge Hardheid Weerstand van de de Hars Uitstekende Verwering

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: WeiLi Resin®
Certificering: ISO9001
Modelnummer: Wl-0163
Min. bestelaantal: 5000KG
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 200 kg/drum
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 500T/month
Gedetailleerde informatie
Hardheid: 2-8H Olie en oplosbare repellence: groot
Chemische productenweerstand: groot Deklaagstableness: Meer dan 10 jaar
Pakket: 50kg/200kg Deklaagdikte: 50μm
Hoog licht:

vloeibare siliconehars

,

duidelijke siliconehars


Productomschrijving

Steunbalk-bestand vloer die wl-0163 met een laag bedekken

 

Multifunctionele Nano Beschermende Lak

De belangrijkste structuur van wl-0163 is „Anorganische op siloxane-Gebaseerde alcohol-soluble Hars.“ De belangrijkste chemische banden van wl-0163 zijn [- o-Si-O] banden wat het sterkste chemische vergelijkbaar zijn plakkend met andere koolstof-bevattende chemische banden in organische harsen zoals [- Co] band heeft, [- CC] de band, en [- CH] de band, zodat WL-0163can veroorzaken uitstekende eigenschappen van chemische weerstand, oplosbare weerstand, hittebestendigheid (~600 〫 C), hoge hardheid (2-8H), schuringsweerstand, en uitstekende verweringsweerstand die de vloer kunnen beschermen om de schade van de ultraviolette stralen van de hand te doen.

Omdat de deeltjesgrootte van de hars zelf slechts 50um is die tot WL-0163has de eigenschap van grote penetratie maakt in het substraat te krijgen en „Chemisch product te creëren Cross-linking Band“ met het substraat van beton, stenen, keramische tegels, en hout reageren om de structuur van „nano-Film“ met hoge adhesie op de oppervlakte van het substraat te vormen. De „nano-Film“ kan concreet maken de gevolgen bezitten van het zijn waterdicht, vlek-bestand, vochtbestendig lang-handelt, schimmel-bewijs, anti-chemisch product, en niet-vergeelt.

WL-0163has uitstekende zelfreinigende en vlek-bestand gevolgen. Dit is omdat de structuur van de deklaagfilm door nanotechnologie wordt gemaakt, die tot WL-0163have langdurig „Lotus-effect“ maakt om de levensduur van beton, stenen, keramische tegels, en hout uit te breiden. Om de kosten van het onderhoud zeggen niet te drukken.

 

Toepasselijk Werkingsgebied

1. De verzegelaar voor het beton door het verdichtingsmiddel wordt behandeld dat

2. De beschermende behandeling voor het architecturale beton, het beton, en de kiezelsteenwas.

3. De beschermende behandeling voor de weerstand van de waterdruk naar de sloten tussen de keramische tegels in de keukens en de badkamerss.

4. De behandelende agent voor de efflorescentie op de muren en het lekvoorbehoedsmiddel voor de leegten in het beton.

5. De beschermende genezende agent voor natuurstenen, steenartefacten, en de gemmen

6. De speciale ophelderende agent voor de keramische tegels openlucht

7. De beschermende genezende agent gebruikte om de historische monumenten en de tempels te handhaven.

 

Bouwmethodes

● Maak het substraat schoon alvorens de agent van wl-0163 (het vochtgehaltepercentage van het substraat moet onder 10% zijn) toe te passen

● Er zijn twee agenten in deze productreeks, is één de belangrijkste agent, en andere is het verdichtingsmiddel. De verdunningsverhouding van de belangrijkste agent aan het verdichtingsmiddel is 100: 1. U moet verdunde wl-0163 op het substraat binnen 48 uren toepassen na samen het mengen van de twee agenten. Het zal 1-4 uren voor de oppervlakte van het substraat vergen droog te worden na het toepassen van WL-0163on het. Na het toepassen van WL-0163on moet het substraat, u minstens 24 uren wachten om het efficiënt te maken, en die nooit het substraat te laten met WL-0163contacted met heel wat water in 72 uren wordt toegepast.

● U kunt rollen, schilderen, borstelen, of nevel WL-0163on het substraat afhankelijk van welk soort substraat u wl-0163 op gaat toepassen.

● U kunt industriële hittekanonnen of straal-branders gebruiken die het substraat te verwarmen met wl-0168 wordt toegepast op de fysische eigenschap van het substraat op te heffen.

● Alvorens dit product toe te passen, kunt u een proef op het onopvallende deel van het substraat eerste nemen. Pas grondig WL-0163on toe het substraat als het proefresultaat aan uw vereisten voldoet.

 

De vergelijking tussen WL-0168and normale organische deklaagagent

Punt Wl-0163 Organische deklagen
Hittebestendigheid niet-vergeelt tot 600 〫 C het vergelen boven 200 〫 C
Het verouderen en UVweerstand Groot Slecht
Potloodhardheid 2H-8H, afhankelijk van bakseltemperatuur hoogstens 3H
Marresistance Groot Normaal
Olie en Oplosbare Repellence Groot Slecht
Vlekweerstand Groot Slecht
Corrosieweerstand Groot Goed
Deklaag Stableness Meer dan 10 jaar Gebarsten na 3-5 jaar
Chemische productenweerstand Groot Beperkt

 

Contactgegevens
WQ Chemical

Telefoonnummer : +8613906014499