products

De hoge Hars van het Hardheids Duidelijke Silicone Geen het Vergelen voor Concreet Verdichtingsmiddel

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: WeiLi Resin®
Certificering: ISO9001
Modelnummer: Wl-0180
Min. bestelaantal: 5000KG
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 200 kg/drum
Levertijd: 14 het werkdagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 500T/month
Contact nu
Gedetailleerde informatie
Hardheid: 3h Houdbaarheidsperiode: 2years
Pakket: 50kg/200kg/ PH: 10.9
Verschijning: geen het vergelen Impedantie: 3.44X106

Productomschrijving

SILICIUMhars VOOR CONCREET VERDICHTINGSMIDDEL WL-0180

 

Wl-0180 zijn het Nano Verdichtingsmiddel voor de concrete vloer met de distinctieve prestaties in de functies van stofdicht, schuring-weerstand, en het verzegelen effect vooral wordt ontworpen dat. De ruwe vloeistof van wl-0180 is fysisch transparant, geurloos, niet-toxisch, en onontvlambaar. Na wordt toegepast op het beton, kunnen wl-0180 sterk in het beton aan een diepte van ongeveer 6-10 mm van de oppervlakte doordringen en met Ca+, Mg+ reageren om een het cross-linking netwerk te vormen genoemd „silicone-Kristalliserend entiteit“ waarvan de MOHS-waarde rond 8-9 is. „Silicone-Kristalliserende entiteit“ kan de speldeprikken van het beton efficiënt verzegelen en de deeltjes vermijden vertrekkend van de oppervlakte van het beton toe te schrijven aan verwering.

 

TOEPASSELIJK WERKINGSGEBIED

De vloeren van fabrieken, workshops, supermarkten, logistische pakhuizen, luchthavenbanen, voedselverwerking en geneeskunde ateliers, parkeerterreinen, slachtingshuizen, snelwegen, bruggen, tunnels, havens, sportencentra, en enz., die van beton, terrazzo worden gemaakt, of amaril zich concentreert op het effect van schuring-bewijs van de vloer.

 

 

HET PRINCIPE OM TE GENEZEN

 

Wl-0180, het Concrete Nano Verdichtingsmiddel, kan de structuur van het beton door zijn efficiënte doordringbaarheid veranderen om een chemische reactie met de originele chemische samenstellingen te leiden bestaand in het beton zelf, dat een compacte integraal in de driedimensionele ruimte kan vormen om de micro-tussenruimten van concrete kleiner te maken en het gel te maken structureren groter en sterker geworden zodat allerlei samenstellingen in het beton aan een stevige entiteit kunnen worden hard gemaakt die stofvrij en compact is. Aldus, zullen de sterkte, de hardheid, en de schuringsweerstand van de concrete vloer zeer verbeterd worden. Bovendien kan de agent van wl-0180 ook worden gebruikt om de leegten en de gasgaten van het beton omhoog te verzegelen om de permeatie van de verontreinigende stoffen, het vet, en de vochtigheid te vermijden, die de deeltjes kunnen verhinderen permanent vertrekkend van de leegten op de oppervlakte van het beton.

 

 

De voordelen van wl-0180, het Nano Concrete Verdichtingsmiddel

Hoge Hardheid De MOHS-waarde kan 7-9 bereiken. De hardheidswaarde kan op 3 niveaus na de toepassing worden bevorderd.
Schuringsweerstand De waarde van schuringsweerstand kan aan over 400% worden verbeterd
(ASTM C944; 1999)
Antislip De droge/natte coëfficiënt van wrijving > 0,6 (ASTM D1894-14), die het nadeel van het gladde probleem van de vloer kan efficiënt verbeteren.
Samenpersende Sterkte De waarde van de samenpersende sterkte kan tot 7,5% volgens de standaardtest van ASTM C39 worden verhoogd.
Treksterkte De waarde van de treksterkte kan tot 30% volgens de standaardtest van ASTM C307 worden verhoogd.
Penetratieweerstand De silicone-kristalliserende entiteit kan de oppervlakte van het beton grondig verzegelen en de doordringbaarheid van water, olie, en vlek efficiënt verminderen.
Stofdicht Kan de deeltjes verhinderen vertrekkend van de leegten op de oppervlakte van het beton efficiënt om het stofdichte effect te verbeteren.
Hoog polijst Na toepassing, zal de glans van het beton aan marmer gelijkaardig zijn, en de oppervlakte polijst zal worden hoger na verloop van tijd en hoger.
Verweringsweerstand Kan Cl+ houden van het overgaan door het beton en niet door UV, water, mist, en electromagnetics beïnvloed.
Corrosieweerstand Na behandeling, kan de capaciteit naar de de corrosieweerstand van het beton grotendeels worden verbeterd.
Milieuvriendelijk De eigenschappen van wl-0180 is transparant, niet-toxisch, en onontvlambaar, wat tot milieuvriendelijke materialen behoort.

 

 

De fysieke Eigenschappen van wl-0180

Testpunten Testresultaten Testresultaten
Hardheid Binnen 10 dagen, kan de MOHS-waarde niveauklasse omhoog 3. CNS 10631(2008)
Anti-abrasion Binnen 10 dagen, wordt het niveau verhoogd tot 30% Binnen 10 dagen, wordt het niveau verhoogd tot 30%
Anti-diacoëfficiënt Droog: 0,6; Nat: 0,65 ASTM D1894-14
PH Waarde 10.9 CNS 12002
Zwaar metaal acht Niets Cns4792-1
Antistress Binnen 10 dagen, wordt het niveau verhoogd tot 7%. CNS 1232
Anti-zwenking Binnen 10 dagen, wordt het niveau verhoogd tot 30%. CNS 1011
De verhouding van V.N.-lost in water op Over 75% Na genezen bij 150℃ voor 4hrs, neem 10g-bedrag en zet in 1 draagstoel van desionisatiewater; 30 dagen later, geneest de spanning weg met filterpater dan onder 105℃. Tot slot bereken de gegevens van in water V.N.-oplossen.
Verschijning Geen het Vergelen Vergelende test (150℃@4 u)
Impedantie 3.44X106 JIS K 6911(1995)

 

 

WL-0180 V.S. Andere Bevloeringssystemen

  Wl-0180
Verbindingsvloer
Epoxyhars Schuring-bewijs (slijtage-zichVerzet tegen) bevloeringsverharder Granito Pvc-bevloeringsmateriaal
Basisvereiste De nieuwe/oude grond allen kan worden gebruikt; Geen behoefte waterdichte laag behandeling vóór behandeling. Behoefte om waterdichte laag aanvankelijk behandelend te maken; als niet, zal het weg komst veroorzaken. Slechts kan de Nieuwe oppervlakte van grond worden gebruikt; oude men kan niet. Niets Eis ten aanzien van waterdichte laag; noch gemakkelijk weg te komen.
MOHS-Schaal Max. 8~9 2~3 6~7 4 2.8
Anti-Abrasion 6.3~20 2.3 4.6 3.3 2.1
Anti-Permeability/m2 0,088 ml/h 0 ml/h 200 ml/h 250 ml/h 0 ml/h
Anti-Ageing Meer dan 60 jaar 3~5 jaar 5~8 jaar 5~8 jaar 2~3 jaar
De periode van volledige behandeling Volledig-behandeling volledig binnen 1 dag. Minstens 1 week 12~14 dagen 2~5 dagen 3~5 dagen
Veiligheid & Milieu Ben met VOC norm in overeenstemming; milieuvriendelijk. Giftig; Niet milieubescherming. Heel wat deeltjes produceerden terwijl behandeling Teveel die verontreinigende stoffen tijdens behandeling worden geproduceerd De vluchtigheidsmaterialen produceerden terwijl behandeling
Onderhoudsprijs Olie-bewijs, gemakkelijke schoon & zonder het oppoetsen; maak slechts met zeepwater schoon. De olie-vlek & gekrast is moeilijk schoon te maken. De oppoetsende Prijs wordt vereist. De olie-vlek is gemakkelijk te doordringen; De oppoetsende prijs wordt vereist. De olie-vlek is gemakkelijk te doordringen; De oppoetsende prijs wordt vereist. de olie-vlek & gekrast is moeilijk schoon te maken. De oppoetsende Prijs wordt vereist.

De bouwplannen van wl-0180, het Nano Concrete Verdichtingsmiddel, voor het Droge Malen

1. Verdun de ruwe vloeistof van wl-0180
Gebruik één tot drie keer zo veel water om de ruwe vloeistof van wl-0180 (de verhouding van wl-0180 aan water is 1 tot 1 3) te verdunnen. Fundamenteel, hangen hoeveel keer zo veel water kan worden gebruikt om met de ruwe vloeistof van wl-0180 te verdunnen van de kwaliteit en de dichtheid van het beton zelf af. Beter zijn de kwaliteit en de dichtheid van het beton, de meer tijden de ruwe vloeistof van wl-0180 kan worden verdund.

2. Maal de oppervlakte
Gebruik de vloermolen met een #30-#60-metaal malend stootkussen wordt geïnstalleerd de vloer te malen en die dan het vloerpoetsmiddel te gebruiken met een #50-#400-hars oppoetsend stootkussen wordt geïnstalleerd de concrete vloer (het droge malen of het natte malen is beide beschikbaar) op te poetsen om de grondig cementporiën die blootgesteld te maken.

3. Wanneer om wl-0180, het Nano Concrete Verdichtingsmiddel te bespuiten
Na het oppoetsen van de vloer door het vloerpoetsmiddel te gebruiken met een #50-#400-hars oppoetsend stootkussen wordt geïnstalleerd, kunt u beginnen om verdunde wl-0180, het Nano Concrete Verdichtingsmiddel, eens op de schone en droge concrete grond gelijk te bespuiten (het gebruikende bedrag is over 0.15-0.25kg per vierkante meters die). Houd de oppervlakte van de concrete die vloer in een half uur na het behandelen met wl-0180 wordt bevochtigd. Voeg toe wat wl-0180 op het gebied van de concrete oppervlakte verdunden waar te snel in een half uur droog zijn.

4. Maal de behandelde vloer in vier uren
Na het bespuiten van de agent binnen één uur aan vier uren, maak al bovenmatig materiaal schoon en begin dan de volgende stap te verwerken die met het vloerpoetsmiddel oppoetsen die met het hars oppoetsende stootkussen wordt geïnstalleerd van volgende aantal. Bijvoorbeeld, als u verdunde die wl-0180 na het oppoetsen van de vloer door het vloerpoetsmiddel bespuit te gebruiken met een hars oppoetsend stootkussen wordt geïnstalleerd van 50 die grutten, wacht op minstens een uur en poets dan de vloer door het vloerpoetsmiddel te gebruiken met een hars oppoetsend stootkussen van 100 grutten binnen drie uren wordt geïnstalleerd op. Gelieve te poetsen 4 uur later niet de concrete vloer op nadat de vloer met wl-0180 wordt behandeld, of de vloer zal te hard worden op te poetsen.
P.S. Als u niet de grond kunt oppoetsen in vier uren na het bespuiten van verdunde wl-0180 op de concrete grond, te gebruiken gelieve water of het vloerpoetsmiddel om de residu's van verdunde wl-0180 de eerste te verwijderen.

Het inleidende Oppoetsen
Pools de vloer grondig door de professionele oppoetsende machine met 400#-800#-hars oppoetsende schijf te gebruiken twee of drie keer.

Het fijne Oppoetsen
Pools de vloer grondig door de professionele oppoetsende machine met 800#-3000#-hars oppoetsend stootkussen te gebruiken twee of drie keer. Maak de oppervlakte na het oppoetsen schoon en sta het toe enkel natuurlijk droog om te worden.

Contactgegevens
NetQin