products

Hoog de Deklagen Nano Silaan op basis van water Beschermende Laquer van de Hardheidsvloer

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: WeiLi Resin®
Certificering: ISO9001
Modelnummer: Wl-0107
Min. bestelaantal: 5000KG
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 200 kg/drum
Levertijd: 14 het werkdagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 500T/month
Gedetailleerde informatie
Gebruiksbedrag: 510m ² /kg Apprarance: melkachtig wit
Dichtheid (g/cm ³): 1.07 Viscositeit (mPa*s): 20-40
Houdbaarheid: 2years Pakket: 50kg/200kg
Hoog licht:

duidelijke siliconehars

,

deklaag van de misstap de bestand vloer


Productomschrijving

NANO SILAAN BESCHERMENDE LAQUER WL-0107

 

Wl-0107, zijn lang-handelt en nano de niet-film beschermende agent op basis van water, oligomers die van een speciale genezende agenten gemengde nano silaan in oplossing op basis van water met sterke capillair-actieve agent verspreiden. Het kan met de vochtigheid en de kooldioxide in de lucht reageren om een onverbrekelijke nano beschermende laag in 24 uren te vormen. Het heeft de eigenschappen van goede waterrepellency, sterke penetratie, goede weerbestendigheid, en niet-vergeelt. De meest onderscheidende eigenschap is die wl-0107 in concreet/de steen aan 3~5m/m kunnen doordringen en met de alkalische componenten in concreet/de steen kunnen reageren, die crystalloids binnen het substraat kunnen vormen om de speldeprikken in het beton op te vullen en te blokkeren om het diepere waterdichte effect te bereiken. Het duurzaamheidsleven van wl-0107 is ongeveer 3-5 jaar en het kan de het levenstijd van het gebouw ook uitbreiden.

De meeste agenten van waterrepellence op de markt zijn de geëmulgeerde die waterige oplossing van Fluoropolymer wordt gemaakt of Silicone. Deze soorten producten hebben goed effect van waterafleidingsactie maar ook sommige nadelen:
 

● Slechte Duur: hang slechts de oppervlakte van de muur of de baksteen aan, die niet in het substraat kunnen doordringen om de reactie te doen. Het effect van waterrepellence zal geleidelijk aan na het regenen verminderen en zal het blazen winden, zodat kan het effect of waterrepellence gewoonlijk niet meer dan 6 maanden duren.

● Gemakkelijk te krijgen verontreinigde: Het bevatten van organische componenten binnen en gemakkelijk om door ultraviolette stralen worden ontbonden, en dit zal tot heel wat uiterst kleine molecules leiden die de muur sterk zullen aanhangen en de zwarte vlekken op de muur zullen vormen die de muur zou kunnen verontreinigen en niet gemakkelijk van de hand te doen.

 

Toepasselijk werkingsgebied

architecturaal beton, kiezelsteenwas, beton, en steen met lichte kleur voor de functie van waterdichte, vlekweerstand, en weerbestendigheid. (Pas dit product op het substraat met donkere kleur niet toe.)

 

DE BOUWmethodes VAN WL-0107

1. Vul de barsten eerst op de oppervlakte van het substraat op. Alle oppervlakten van het substraat moeten schoon en droog zijn. Maak al vuil, vet, mos, en de oude deklaag op de oppervlakte schoon en maak alle oppervlakten van het gebouw totaal droog om wl-0107 te maken in het substraat grondig doordringen.

2. Het broodje, verf, of bespuit een laag van wl-0107 van tot onderaan het substraat.

3. Terwijl het toepassen van wl-0107 op de oppervlakte van het substraat zoals kiezelsteenwas of steen, te doen gelieve de bovenmatige agent van wl-0107 teniet om de vorming van het witte kristallijne materiaal te verhinderen.

4. Het moet meer dan 24 uren worden genomen om de oppervlakte van het substraat toe te laten om door water na de toepassing van wl-0107 worden geraakt. (De tijd kan zijn verkort door de blootstelling aan zonlicht om de reactie te verhogen.)

5. Maak de was verlaten op de oppervlakte van het substraat door de koude oplosbare ontvettende agent schoon te gebruiken als het substraat ooit opgepoetst of in de was gezet was.

 

HET GEBRUIKSbedrag

1 kg van wl-0107 kan op de oppervlakte van ongeveer 5-10 vierkante meters worden toegepast. (5-10m^2/kg)

 

HET VOORDEEL

1. Niet-vergelend, zullen geen verontreinigde verlaten vlekken, al vuil van de hand doen na het regenen of het wassen van de muur zijn.

2. Hoge penetratie, grote consolidatie, lange duurzaamheid.

3. Goede waterrepellence, verhindert efficiënt waterpenetratie.

4. Milieuvriendelijke anorganische molecules op basis van water wat de milieu-eisen ontmoet.

5. Het wordt voorgesteld om de nieuwe laag opnieuw te schilderen om de drie jaar om het effect van waterrepellence en stofbewijs te handhaven.

6. Met het blazen van de zuidenwind, kan de muur water het condenseren vermijden.

 

VOORZICHTIGHEID

1. WL-0107can niet om op de oppervlakte worden toegepast die de waterdruk direct houdt.

2. Pas nooit de agent van wl-0107 op regenachtige of bewolkte dagen toe.

3. Als u de agent van wl-0107 op het substraat moet toepassen tweemaal, te verwerken gelieve de tweede procedure alvorens de eerste laag van WL-0107applied op het substraat totaal droog wordt. Stapel samen nooit de substraten op alvorens wl-0107 toegepast op de substraten droog worden.

4. Constructers moeten de helm, de veiligheidsbeschermende brillen, en de plastic handschoenen dragen terwijl het toepassen van de agent van wl-0107

5. wegens zijn er diverse soorten stenen, stellen wij voor dat u een weinig kunt kiezen en unobvious deel van het substraat dat door de agent van wl-0107 moet worden getest om te zien of kan het effect door u worden tevredengesteld. Als de proef uw verwachting kan bereiken, dan kunt u de agent van WL-0107doubtlessly toepassen.

Contactgegevens
WQ Chemical

Telefoonnummer : +8613906014499