products

De zelf Drogende Hoge Deklagen van de Hardheidsvloer, glijden Bestand Vloerdeklaag uit

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: WeiLi Resin®
Certificering: ISO9001
Modelnummer: Wl-0132A
Min. bestelaantal: 1000kg
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 200 kg/drum
Levertijd: 14 het werkdagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 500T/month
Gedetailleerde informatie
Het deeltjesgrootte van de diameter: 3050μm Gebruiksbedrag: 0.020.04kg/m ²
Het genezen van tijd: 7 dagen Hardheid: 6-7H
Pakket: 50kg/drum Houdbaarheid: 2years
Hoog licht:

duidelijke siliconehars

,

deklaag van de misstap de bestand vloer


Productomschrijving

Hoge bestand de vloerdeklaag van de hardheids zelf-droogt steunbalk

De hoge Lak van het Hardheids Nano Kiezelzuur

Wl-0132A is samengesteld van distinctieve nano technologie; wegens de belangrijkste chemische die kettingen van de hars uit hoogte - dichtheids nano structuren, door het bespuiten van, het rollen van of het borstelen van methodes worden en op concreet, de steen, de tegel, EPOXY, Pu, pvc, houten de bevloering of het terrazzo etc. met een laag die worden bedekt samengesteld die. Na droog om te filmen, zal het aan de nano beschermende film en met uitstekende hardheid, vlekweerstand, weerstand op hoge temperatuur worden. Slijtageweerstand en antislipeigenschappen.

Wl-0132A omdat zijn hars het deeltjesgrootte van NM van diameter rond 30-50 heeft en kan crosslink met de oppervlakte van substraten dan de chemische banden wordt, heeft het uitstekende doordringbaarheid en adhesie, en met waterdicht op lange termijn, anti-olie, anti-acid, anti-fouling, anti-vochtigheid, anti-schimmel, chemische weerstand en zelfreinigende functies.

Wl-0132A, de nano kiezelzuurlak, is behoren tot het één componentenproduct. Het kan selfcrosslink met de Oppervlakte van organische of anorganische Substraten, en geen behoefte aan het toevoegen van de verharders, zodat is het gemakkelijk aan bouw, verrichting die, die het leven van het product uitbreiden en de onderhoudskosten drukken.

 

Toepassingen

Al Vloer (Opgepoetst Concreet/Epoxy/Tegel/Steen/Pu/Hout/pvc/Acryl/UVverf/Metaalvloer)

 

Bouw

 

A. WL-0132A APPLIED VOOR OPGEPOETSTE CONCRETE VLOER (NA OPGEPOETSTE 2004-800#RESINPADS)

Voordeel: Het is zeer goed bij het verbeteren van de glans, waterdicht, de olie-weerstand en de chemisch-weerstand van concrete vloer en vermindert de procedures om beton op te poetsen.
Gebruik:
1. Schoonmakend de oppervlakte en wachtend het droog na fijn het oppoetsen.
2. Het bespuiten/Rolling/het Borstelen wl-0132A op de oppervlakte en dan het gebruiken van de micro-vezel zwabber om het gelijk in de vloer doordrongen te maken. Consumptievolume: 0.02-0.04kg/㎡.
3. Binnen 3mins nadat de oppervlakte totaal droog is, gebruikend Hoge snelheids Oppoetsende machine poets de oppervlakte bij 1200-1500rpm.Itis op moet 3M-polijstenstootkussens installeren of GEEN polijsten 3 vult 1500# op.

 

B.WL-0132AAPPLIED VOOR OTHERTYPES VAN VLOER (EPOXY, PU, TEGEL, STEEN)
 

Procedure:

1. Schoonmakend de oppervlakte en wachtend het droog na fijn het oppoetsen.
2. Het bespuiten/Rolling/het Borstelen wl-0132A op de oppervlakte en dan het gebruiken van de micro-vezel zwabber om het gelijk in de vloer doordrongen te maken. Consumptievolume: 0.02-0.03kg/m2.
3. 24Hours later wanneer de oppervlakte totaal droog is, gebruikend Hoge snelheids Oppoetsende machine poetsen de oppervlakte bij 1200-1500rpm.Itis op moeten 3M-polijstenstootkussens installeren of GEEN polijsten 3 vult 1500# op.

 

Aandacht

a. De oppervlakte van substraat zou volledig vóór bouw schoon moeten zijn.
b. De het vochtgehaltewaarde zou van het substraat onder 10% moeten zijn; en geen bouw op lopende dag voor gehouden van water combineert met materiële en producerende witachtige kwesties.
c. droge vinger: rond 1~4 uren; als het vereisen voor het behandelen van meer dan twee lagen, zou de het behandelen tijd tussen elke laag niet meer dan 6 uren moeten zijn.
d. Op luchtdroge voorwaarde, is de droge vinger rond 2 uren; 70% op de derde dag wordt genezen die; volledig genezen op de 7de dag met het sterke bounding.
e. ben op EPOXY, Pu van toepassing, UV, ACRYL etc. voor de beschermende lak, en het zou loonsaandacht moeten zijn die het substraat aan droge oppervlakte zou moeten draaien toen enkel kan de chemische producten behandelen. In het geval van de slechte adhesie op de oudere laag, heeft het dat goedkeuring vlakslijpenacties met het document en de hars het malen van het 400~500 gruiszand voor de oppervlakteruwheid vóór chemische behandeling geadviseerd.
f. die op de vloerbouw van toepassing zijn, zou het met malende machines en hoge snelheids oppoetsende machine voor de verwerking moeten worden gebruikt.

 

Contactgegevens
WQ Chemical

Telefoonnummer : +8613906014499