products

De stofdichte Hoge Deklagen van de Hardheidsvloer, Nano Verdichtingsmiddel voor Concrete Vloeren

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: WeiLi Resin®
Certificering: ISO9001
Modelnummer: Wl-0170
Min. bestelaantal: 5000KG
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 200 kg/drum
Levertijd: 14 het werkdagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 500T/month
Contact nu
Gedetailleerde informatie
Gebruiksbedrag: 0.240.4kg/m ² het genezen van tijd: >24hours
Pakket: 50kg/200kg Houdbaarheidsperiode: 2years
Verschijning: Melkachtig wit Dichtheid (g/cm ³): 1.04

Productomschrijving

ANTI-BESTROOIEND NANO CONCREET VERDICHTINGSMIDDEL WL-0170

Wegens te vaak wordt gebruikt, ontoereikende materiële keus terwijl de bouw, en de slechte kwaliteitscontrole van bouw, het stille gemakkelijk voor de concrete vloer, de carborundum schuring-bestand vloer, de terrazzovloer, en de epoxyvloer zijn om het probleem te krijgen om op de oppervlakte van de vloer, het verbreken van de uitbreidingsverbinding, de zwelling van de toweling cursus, en de schil van de deklaag te barsten en te bestrooien; voorts verhoogt het frequente gebruik van vorkliften en kranen de schade van de concrete vloer en produceert het stof dat de faciliteiten zou kunnen maken die worden sneller worden beschadigd om de kwaliteit van de producten te beïnvloeden en de het werk efficiency te verminderen. Baiscally, de vloer met het bestrooien van probleem kan worden verdeeld zoals die hieronder volgens zijn niveau van strengheid wordt vermeld:
1. Slechts leek het stof ter plaatse
2. Het stof en het zand leken ter plaatse
3. Veel stof verschenen en de ter plaatse geopenbaarde complexen

Wl-0170 zijn het verdichtingsmiddel dat inflitrate in het beton en de verzegelende entiteit met hoogte - dichtheid door de chemische reactie met het beton creëren kan, dat het beton kan hebben het effect van het verharden, schuring-weerstand, en hoog-glans krijgen door de hardheid van de concrete vloer te verbeteren. U kunt het toepassen op de concrete vloer volgens de behoeften van de cliënt of het gebruiken om de bestaande concrete vloer met slechte voorwaarde te vernieuwen om de concrete vloer te maken het effect van anti-bestrooit, schuring-bewijs krijgen, waterdicht, en antislip. Wl-0170, het anti-bestrooit nano concreterverdichtingsmiddel, wordt speciaal ontworpen en voor de bestaande oude concrete vloer ontwikkeld die gemakkelijk is om het bestrooien te krijgen en het probleem van schuring-bewijs heeft. Wl-0170 zijn gemakkelijk te construeren; ondertussen, zal het niet de originele exsiting vloer zelf beschadigen.

 

Voordelen

● Uitstekende doordringbaarheid: Wl-0170 kunnen inflitrate in het beton over een diepte van 510mm
● Verbeter efficiënt de hardheid en het schuring-bewijs van het beton
● Gemakkelijk te construeren
● Verminder het bestrooien van de concrete vloer
● Maak gemakkelijker de schoon te maken vloer
● Solvent-free
● Kleurloos en geurloos
● Milieuvriendelijk en niet het milieu zal verontreinigen

 

Toepasselijk Werkingsgebied

het is geschikt om op het substraat van de concrete vloer, de carborundum schuring-bestand vloer, de terrazzovloer, en de epoxyvloer zoals de vloer van pakhuizen, fabrieken, winkelcentra, parkeerterreinen, dokken, vliegveldbanen, en enz. worden toegepast.

 

Opslagvoorwaarden

De opslagdagen van de oplossing is 24 maanden vanaf zijn vervaardigingsdatum op de voorwaarde van zijn originele verzegelde verpakking. Gelieve te houden de oplossing in opslag in een droog milieu met de temperatuur binnen +5 〫 C aan +30 〫 C, en te houd het de vorst weg.

 

De grondstoffenhoeveelheid gebruik

0.24-0.4 kg per laag voor één vierkante meters. Dit is enkel de theoretische raming die geen extra die materialen bevat de oppervlaktegaten te vullen, worden gebruikt om de ruwe grond te nivelleren, of een andere die consumptie door de originele nadelige voorwaarden van de vloer wordt veroorzaakt omhoog te maken.

 

De bouwplannen van wl-0170 voor de concrete vloer

De oppervlakte van de basis zou moeten textuur- wordenblootgesteld, schoon, frost-proof, en zonder cementlaitance, zichtbaar water, olie, vet, oude deklagen, deeltjes, en vuil op de oppervlakte. (Neem een proef op een klein gebied eerste als u in twijfel. bent)

Maak het substraat schoon
Maak de oppervlakte van de concrete vloer schoon en vul de speldeprikken op het beton met zandpleister op.

Niveau de grond
Gebruik de malende die machine met het metaal malende stootkussen wordt geïnstalleerd de vloer te malen.

Nevel wl-0170
Nevel 0.24-0.4 Kg van wl-0170 voor 1 vierkante meters. Het hangt van het strengheidsniveau af van het bestrooien van de concrete vloer om te beslissen het in kamertemperatuur 24-72 uren laat drogen. De concrete die vloer met wl-0170 wordt behandeld kan voetgangersgang op het toestaan nadat het droog wordt.

Pools de grond
Gebruik de oppoetsende die machine met het oppoetsen van bufferstootkussen wordt geïnstalleerd om het beton op te poetsen.

Polijst de grond
Gebruik de het polijsten machine in combinatie met de verzegelaar om de vloer te polijsten.

 

De bouwplannen van wl-0170 voor de andere types van vloer

Maak het substraat schoon
Maak de oppervlakte van de concrete vloer schoon en vul de speldeprikken op het beton met zandpleister op.

Niveau de grond
Gebruik de malende die machine met het metaal malende stootkussen wordt geïnstalleerd de vloer te malen.

Nevel wl-0170
Nevel 0.24-0.4 Kg van wl-0170 voor 1 vierkante meters. Het hangt van het strengheidsniveau af van het bestrooien van de concrete vloer om te beslissen het in kamertemperatuur 24-72 uren laat drogen. De concrete die vloer met wl-0170 wordt behandeld kan voetgangersgang op het toestaan nadat het droog wordt.

Verzegel de oppervlakte
Gebruik de verzegelaar om de oppervlakte te verzegelen.

Het genezen van Tijd
Het moet minstens 24 uren wachten na het toepassen van wl-0170 op de concrete vloer voor de volgende bouwprocedure.

Contactgegevens
NetQin