Bericht versturen
products

Benzeenvrije lage VOC-verzadigde polyesterhars voor blikcoating en coilcoating

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: WeiLi Resin®
Certificering: ISO9001
Modelnummer: Wl-187
Min. bestelaantal: 5000kg
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 200kg/Drum
Levertijd: 14 het werkdagen
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 500t/maand
Gedetailleerde informatie
Stevige Inhoud: 75±2 Neutrale agent: Geneutraliseerd
Dichtheid: 1,142 g/cm3 Stevige OH waarde mgKOH/g: 115
Viscositeit: 30-70* Type van polymeer: Drijvende acryl gewijzigde verzadigde polyesterhars
Neutraliserend middel: N, n-Dimethylethanolamine
Hoog licht:

Benzeenvrije verzadigde polyesterhars

,

lage Voc-polyesterhars

,

spoelcoating geneutraliseerde polyesterhars


Productomschrijving

 

WL-187 Verzadigde polyesterhars op waterbasis voor coilcoating

 

Invoering

 

Wangqin verzadigde polyesterhars wordt gevormd door de reactie van polyzuur en polyol, dat wordt gekenmerkt door uitstekende glans, flexibiliteit en hardheid.Het wordt voornamelijk gebruikt voor blikcoatings, gewalst staal, inkten, kleefstoffen, PET-rollen, autocoatings, anticorrosiecoatings voor staalconstructies en andere metalen bakcoatings.

 

Wangqin verzadigde polyesterharsen op waterbasis worden aanbevolen voor gebruik met amino-crosslinkers (Cytec 303 en Cytec 305) en onze zure katalysatoren (verknoping van ureum en melamine-uithardingssysteem) om bakverf op hoge temperatuur te maken, de coatingfilm heeft een hoge glans, heldere transparantie, uitstekende hechting op verschillende metalen, uitstekende mechanische eigenschappen, goede pigmentbevochtiging.

 

WL-187 is een op water gebaseerde hydroxy-functionele verzadigde polyesterhars, het heeft een goede flexibiliteit en chemische weerstand, uitstekende veelzijdigheid.Het wordt meestal gebruikt met amino-crosslinkers (Cytec 325 en Cytec 303) voor aminobakvernis op waterbasis, coilcoating en ijzerdrukindustrie.

 

Fysiek eigendom

Verschijning

Lichtgele vloeistof

Met ogen

Solide inhoud

75 ± 2%

30min@120℃

Hydroxyl waarde

115 mgKOH/g

Voor vaste hars, theoretische waarde

Viscositeit (Brookfield 25℃)*

30-70*mpa.s

NDJ-79 roterende viscositeitsmeter

Dikte

1,142 g/cm3

Dichtheidsmeter

Viscositeit*: na verdunning met propyleenglycolmethylether (1:1)

 

Toepassingsgids

◆ Nadat WL-187 is geneutraliseerd met N, N-dimethylethanolamine (5~6% van de hars), kan het direct worden verdund met water.

◆ Voeg gemethyleerde aminohars (20%-30% van de hars) toe voor bakken en uitharden.De baktemperatuur is hoger dan 120°C.De bakcondities en verffilmeigenschappen zijn gerelateerd aan de gebruikte aminohars.Wanneer het wordt gebruikt met de volledig gemethyleerde aminohars, moet een zure katalysator (0,5-1% van de hars) worden toegevoegd en moet de baktemperatuur hoger zijn dan 140°C.

 

Kenmerken

WL-187 is een met water verdunbare verzadigde polyesterhars, die na neutralisatie oneindig kan worden verdund met gedeïoniseerd water, stabiel kan worden opgeslagen onder alkalische omstandigheden en zal bezinken en stratificeren onder zure omstandigheden, wat vooral duidelijk is wanneer zure pigmenten worden toegevoegd .Daarom moeten de verdunde hars en afgewerkte verf onder zwak alkalische omstandigheden worden bewaard.De pH kan worden aangepast met behulp van organische amines of ammoniak.De viscositeit van de emulsie neemt toe met toenemende pH.

 

De verdunde emulsie heeft een uitstekende afschuifstabiliteit en kan direct deelnemen aan het malen van pigmentpasta.Omdat de structurele eigenschappen van de hars helpen bij het bevochtigen van pigmenten en vulstoffen.Het wordt aanbevolen om geen of minder bevochtigingsmiddel toe te voegen wanneer de hars bij het slijpen betrokken is.

 

WL-187 heeft een uitstekende hardheid en flexibiliteit na verknoping met aminohars en kan op grote schaal worden gebruikt in de spoel- en ijzerdrukindustrie.

Benzeenvrije lage VOC-verzadigde polyesterhars voor blikcoating en coilcoating 0

 

Benzeenvrije lage VOC-verzadigde polyesterhars voor blikcoating en coilcoating 1

 

Benzeenvrije lage VOC-verzadigde polyesterhars voor blikcoating en coilcoating 2

 

Opslag condities

Bewaar het product op een koele en droge plaats, de aanbevolen opslagtemperatuur is 0~40℃.De houdbaarheid is één jaar.Als de test na de vervaldatum is geslaagd, kan deze nog steeds worden gebruikt.

.

Speciale tips

Dit materiaal is conform onze bestaande technologie en ervaring, het verstrekte technische advies is oprecht, maar het is niet gegarandeerd dat het in alle monsters en formuleringen wordt gebruikt, alle gegevens zijn alleen bedoeld als referentie voor gebruikers.

 

 

 

Contactgegevens
WQ Chemical

Telefoonnummer : +8613906014499

WhatsApp : +8619906019236