products

De acryldeklagen van de Emulsie Elastomeric Waterdichte Buitenmuur

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: WeiLi Resin® or OEM
Certificering: ISO9001
Modelnummer: EE-101
Min. bestelaantal: 500KG
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 200kg /barrel
Levertijd: 14 het werkdagen
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 500T/MONTH
Gedetailleerde informatie
Toepassingsmethode: Borstel; Rol; Nevel Gebruik: Externe muren
Staat: Vloeibare Deklaag Kleur: Witte, Gele, Groene, Bruine ect.
Hoofd Grondstof:: Acrylpolymeer Het drogen Methode: Het aan de lucht drogen
Vervoerpakket: Vat Min Film Form Temperature: 0ºC
Hoog licht:

ISO9001 buitenmuurdeklagen

,

Externe de Muurdeklagen van WeiLiresin®

,

De buiten Acryl Elastomeric Emulsie van Muurdeklagen


Productomschrijving

De acryldeklagen van de Emulsie Elastomeric Buitenmuur maken Verf waterdicht

 

 

 

PRODUCTinleiding:

 

Dit gamma van deklaagproducten is jaren geleden vervaardigd sinds velen. De meerderheid van de waaier is gebaseerd op Acrylpolymeertechnologie, die is gebruikt om textuur en elastomeric stijldeklagen te veroorzaken. De algemene voordelen die het styreen acrylpolymeer tot de deklaagkenmerken bijdraagt zijn; duurzaamheid, flexibiliteit, opmerkelijke adhesie aan een verscheidenheid van substraten, weerstand tegen vochtigheid, UVweerstand, chemische weerstand, het lage tarief van de damptransmissie.

Dit product wordt gemaakt van cross-linked hoogst elastische acrylemulsie, titaandioxide, vullers en additieven. Naast zijn uitstekende eigenschappen zoals de hoogwaardige buitenverf van het muurlatex, zoals uitstekende weerbestendigheid, kleurenbehoud, waterweerstand en alkaliweerstand, enz., heeft het ook uitstekende elasticiteit en verzekert de integriteit van de deklaag, daardoor heeft het handhaven van de deklaag uitstekende decoratie en waterdichte functies. Met nieuwe technologie, heeft de deklaag uitstekende vlekweerstand, waterweerstand, breathability en adhesie aan het substraat.

 

Hoofdzakelijk gebruikt voor decoratie op hoog niveau van buitenmuren van high-rise geven de gebouwen en de bouwnijverheid om terug cement te beschermen en te verfraaien en andere metselwerksubstraten.

 

PRODUCTvoordelen:

 

A, Zachte kleur

B. goede verbergende macht

C. uitstekende filmrekbaarheid en flexibiliteit

D. sterkte met grote trekspanning van deklaagfilm

E. goed kleurenbehoud

F. goede vlekweerstand

G. toegepast door rol, nevel of troffel zonder lucht, beschermen de textuurdeklagen tegen alkaliaanval, zijn hoogst blijvend, met adequate flexibiliteit om zich tegen inkrimping en het barsten te verzetten

 

TOEPASSING METHED:

 

A. eisen ten aanzien van de gebaseerde laag: de muur zou, vochtgehalte droog moeten zijn <10>

B. eisen ten aanzien van de inleiding: om de adhesie van de elastische oppervlaktedeklaag te verzekeren, zou de inleiding moeten worden gebruikt; de inleiding zou uitstekende penetratie en adhesie moeten hebben, die de oppervlakte van de basislaag kunnen goed verzegelen, maar vormt geen heldere verffilm; Na het beëindigen van de inleidingstoepassing, laat het minstens 24 uren drogen.

C. eisen ten aanzien van toepassing: De roldeklaag of het bespuiten methode de zonder lucht kan gebruikte, als de roldeklaag wordt gebruikt, 38mm wolrol zijn worden geadviseerd; Ben 2-3 keer van toepassing, bij voorkeur 3 keer, zodat de deklaag een bepaalde dikte heeft (de droge filmdikte is niet minder dan 300 microns). Als de deklaagdikte niet genoeg is, zullen de prestaties ernstig beïnvloed worden; nadat de eerste toepassing wordt gebeëindigd, laat het minstens 24 uren drogen, wachten tot het droog is, dan toepassen de tweede; nadat de bouw wordt gebeëindigd, zouden de hulpmiddelen met water op tijd moeten worden gewassen; Ben niet in regenachtige, winderige en bevriezende dagen van toepassing

D. deklaagconsumptie: 1-1.5m2/kg (de daadwerkelijke verfconsumptie zal wegens de bouwmethode, de oppervlaktedroogte en het bouwmilieu variëren; bovendien wanneer het kiezen van verschillend filmdikte en patroon volgens behoeften, zal de verfconsumptie een groot verschil. zijn)

 

OPSLAG:

 

Behandel strak de trommel en sla in een droge en geventileerde ruimte op. De opslag en vervoerstemperatuur is tussen 0~40℃. In de bovengenoemde omstandigheden, is de bewaartermijn 10 maanden. Het vervoer en de opslag kunnen als ongevaarlijke goederen worden behandeld, blootstelling aan de zon verhinderen regenen en, schimmel verhinderen.

 

Contactgegevens
tessa@xmcontinent.com

Telefoonnummer : +8619906019236

WhatsApp : +8619906019236