products

Acryl Geweven de Muurverf van het Emulsie Buiten Ruwe Zand

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: WeiLi Resin® or OEM
Certificering: ISO9001
Modelnummer: St-102
Min. bestelaantal: 500KG
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 25 of 200kg /barrel
Levertijd: 14 het werkdagen
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 500T/MONTH
Gedetailleerde informatie
Het drogen Methode: Het aan de lucht drogen Toepassingsmethode: NEVEL
Gebruik: De bouwdeklaag, verf Staat: Vloeibare Deklaag
Kleur: De Naar maat gemaakte multi-kleuren, is Beschikbaar Hoofd Grondstof:: Acrylemulsie, kleurenzand
Type: De verf van de textuurkunst Functie: Muurbescherming
Hoog licht:

Geweven de Muurverf van WeiLiresin®

,

ISO9001 geweven Muurverf

,

ISO9001 geweven Art Paint


Productomschrijving

Acryl van de de Muurverf van het Emulsie Buiten Ruwe Zand Geweven de Kunstverf

 

 

PRODUCTinleiding:

 

A. Dit product wordt hoofdzakelijk gemaakt van acrylemulsie en met natuurlijk kwartszand als textuurvuller verwerkt. Door de kleur van verschillende bekledingen, kunnen de kleurengevolgen van verschillende vormen worden bereikt. Het kan traditionele decoratieve materialen vervangen en rijke decoratieve gevolgen brengen aan de buitenmuur, terwijl het tevredenstellen van uw wens om dicht bij aard te krijgen. Met zijn eindeloze verscheidenheid van driedimensionele texturen en veelvoudige keuzen van persoonlijkheid aanpassing, toont het een uniek ruimteperspectief, rijk en levendig, en zich verfrist. En met individuele verwezenlijking om de algemene decoratiestijl te ontmoeten, die de textuurverf maken zijn eigen unieke stijl in de decoratie tonen! Dit nieuwe type van kunstverf brengt vlot van muurverf in een nieuwe era van natuurlijke milieuvriendelijke concaaf-convexe verf. Het kan behang vervangen, en is milieuvriendelijker, economisch en gepersonaliseerd. De textuurverf heeft geen straling, lichtgewicht, en realistische gevolgen. Door verschillende bouwtechnieken, technieken en technieken, leidt het tot eindeloze speciale decoratieve gevolgen.

B. De zandverf (beeldhouw of deklaag) is zeer decoratief, duurzaam, flexibel, doorstaat bestand, vlek bestand, wijd gebruikt in villa's, land-stijl gebouwen, buitenmuurdecoratie van high-end woonwijken, en ook wijd gebruikt in binnenlandse rustiek-stijldecoratie.

 

PRODUCTvoordelen:

 

A. natuurlijke en milieuvriendelijke, niet-toxische en geurloze, waterdichte en goede breathability.

B. De decoratieve textuur is hoog, wordt het driedimensionele decoratieve patroon in het wilde weg gemaakt, en het heeft sterke het verouderen weerstand.

C. alkali en schimmel de uitstekende weerstand, schrobt weerstand, geen het barsten.

D. handhaaf de edele textuur van echte steen.

E. hoge decoratieve prestaties en zelfreinigende prestaties.

 

TOEPASSING:

 

A. toepassingstechnologie:

1. Het bespuiten en het in reliëf maken reeks: bespuit de punten met een het in reliëf maken spuitpistool, en vlak dan de punten met een lichte plastic rol af. Na het drogen, kunt u metaalverf of latexverf toepassen, en poetst met transparante stofdicht op eindigt. Het effect is beter daarna.

2. Rolling de reeks van het dunne modderdeeltje: Gebruik een grijs mes om de korrelige textuurverf op de muur af te vegen en het direct glad te maken, of een lichte plastic rol te gebruiken om het op de muur direct te rollen, en rol vlak het dan. Na het drogen, kunt u metaalverf of latexverf toepassen. Het effect is beter na het eindigen met een transparante stofdichte bovenlaag.

3. Zand het schaven reeks: Gebruiksmes om de zand-schavende textuurverf op de muur direct af te vegen en het glad te maken, of het rechtstreeks te rollen aan de muur met een lichte plastic rol, het te rollen vlak, en dan het houten handvat van de waaiervormige schraper te gebruiken om het onder te dompelen in water en het te trekken in verschillende richtingen. Of gebruiksspijkers om verschillende gevolgen te maken. De metaalverf of de latexverf kan na het drogen worden toegepast. Het effect is beter na het eindigen met transparante stofdichte bovenlaag.

4. Droomreeks: Gebruiksmes om de textuurverf op de muur te schaven, en dan diverse ongelijke vormen te maken. Na het drogen, pas donkere latexverf of metaalverf toe. Nadat de verf droogt, gebruik een borstel om de metaalverf zacht toe te passen.

B. toepassingsvereisten: De gebaseerde oppervlakte zou van stof, vet, zout ect., met pH van minder dan 10 en een vochtgehalte van minder dan 10% droog, vast, vlot, vrij moeten zijn.

C. toepassingsmilieu: De temperatuur is tussen 5°C~ 35°C, en de relatieve vochtigheid is minder dan 85%. De toepassing zou in de winderige en regenachtige omstandigheden moeten worden tegengehouden.

 

 

OPSLAG:

 

Opslag in een koele, schone, droge plaats bij 5~35℃. De resterende verf zou moeten worden verzegeld en worden behandeld om onzuiverheden te verhinderen verfverslechtering te veroorzaken. Als het product niet wordt geopend en behoorlijk opgeslagen, is de opslagperiode meer dan 12 maanden.

Contactgegevens
tessa@xmcontinent.com

Telefoonnummer : +8619906019236

WhatsApp : +8619906019236