Bericht versturen
products

Snel het Drogen Gewijzigd Epoxy Op basis van water van de Epoxyhars Hoge Stevige Inhoud

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: WeiLi Resin®
Certificering: ISO9001
Modelnummer: Wl-671
Min. bestelaantal: 5000KG
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 200kg/drum
Levertijd: 14 het werkdagen
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 500t/month
Gedetailleerde informatie
Type van polymeer: Bruine kleverige vloeistof
Hoog licht:

Snel Drogende Epoxyhars Op basis van water

,

anticorrosieve Epoxyhars Op basis van water

,

anticorrosieve Acrylemulsie Op basis van water


Productomschrijving

Snel het Drogen Gewijzigd Epoxy Op basis van water van de Epoxyhars Hoge Stevige Inhoud
 

Wl-671 Epoxy Gewijzigde Acrylhars op basis van water

 

Inleiding

De epoxy gewijzigde acrylhars op basis van water wordt hoofdzakelijk gebruikt om het aan de lucht drogen industriële deklagen te maken op basis van water, en kan ook worden gebruikt om aminobaksel tot op basis van water industriële deklagen te maken.

Samenstelling: epoxy gewijzigde acrylhars op basis van water, mede-oplosmiddel, neutraliserend middel.

 

Specificatie

Apperance Bruine kleverige vloeistof
Stevige inhoud (%,) 70±2%
Viscositeit (mPa.s) ≤200 (rotatieviscositeitsmeter ndj-79; 1:1PM verdunning)

 

Eigenschappen

 • Snel drogend, goede aanvankelijke waterweerstand
 • Het gebruiken van zelf-emulgeringsproces, geen emulgator, goede corrosieweerstand
 • Dit product kan worden geoxydeerd en cross-linked om een film te vormen, die traditionele olieachtige alkydharsharsen en epoxyesters kan vervangen
 • Het verf makende proces is gelijkaardig aan traditionele olieverf, en de hars kan voor het malen worden gebruikt.
 • Goede mechanische stabiliteit en opslagstabiliteit

 

Toepassing

Dit wordt hoofdzakelijk gebruikt voor anticorrosieve en roestpreventie en decoratie van metaaloppervlakten, met inbegrip van autodelen, kader en assen, versnellingsbakken, remstootkussens, drijfassen, de delen van voertuigchassis, motoren, staalstructuren, staalcilinders, waterpompen, techniekmachines, hardwarehulpmiddelen, containers, spoorweglocomotieven, landbouwmachines, liftdelen, aardoliepijpleidingen, transformatoren, radiators, kleppen en andere metaalproducten zoals inleiding, bovenlaag en inleiding en bovenlaag alle-in-één verf.

 

Instructies:

 • Het product kan met water worden geëmulgeerd. Wanneer emulgeren, voeg 50%-water toe en beweeg gelijk, en eerst voeg dan langzaam het resterende water toe terwijl het bewegen. De emulsie is vrij stabiel in de lichtjes alkalische omstandigheden. De toevoeging van zuurrijke substanties zoals zuurrijk pigment en bepaalde drogers kan de emulsie gemakkelijk demulgeren. Wanneer het toevoegen van zuurrijke substanties, besteed aandacht aan het aanpassen van de pH waarde van de zuurrijke substantie. De pH waarde kan met organische aminen worden aangepast. , Zal de viscositeit van de emulsie stijgen aangezien de pH waarde stijgt.
 • Wanneer het gebruiken, voeg droger op basis van water toe. Het type en de hoeveelheid droger op basis van water moeten door experimenten worden geselecteerd. Het wordt geadviseerd om de droger op basis van water te gebruiken die door ons bedrijf wordt uitgerust. De drogers van een andere fabrikanten zullen de emulsie dikker maken wanneer het product wordt geëmulgeerd. Het wordt geadviseerd om het toe te voegen aan het product vóór emulgering, het overeenkomstige neutraliserende middel aan te vullen, en goed vóór emulgering te bewegen.
 • Het is mogelijk om het product te gebruiken om het pigmentdeeg te malen. Wanneer het schuren, besteed aandacht om de het schuren temperatuur te controleren om lager te zijn dan 40℃.
 • Men adviseert dat het product met water direct verdund is. Als een oplosmiddel nodig is, kunnen de oplosmiddelen van de alcoholether worden toegevoegd.
 • Als u additieven moet toevoegen, selecteer gelieve de additieven voor deklagen op basis van water en hen na het overgaan van het experiment toe te voegen.
 • Sommige pigment en vullers hebben teveel in water oplosbare kwestie, en zij zullen gemakkelijk de emulsie breken of zullen te kleverig worden wanneer malend wanneer het toegevoegde bedrag, zoals wat zinkfosfaat, calciumcarbonaat groot is, enz., zo hen na het testen gebruik.
 • Het wordt geadviseerd om met gedistilleerd water te verdunnen wanneer het gebruiken, en de hulpmiddelen kunnen met alkalisch detergent water worden gewassen.
 • Het product kan met andere alkydharsemulsies en acrylemulsies worden gecombineerd.

Opslag

200Kg/drum verpakking.

De opslag in een koele en geventileerde plaats, houdt de container strak, is de opslagtemperatuur 0-40 ℃, is de houdbaarheid 12 maanden.

 

Speciale Uiteinden

Dit materiaal wordt nageleefd volgens onze bestaande technologie en de ervaring, het verstrekte technische advies is oprecht, maar het is niet gewaarborgd om in alle steekproeven worden gebruikt en de formuleringen, alle gegevens zijn voor gebruikers slechts verwijzing.

Contactgegevens
tessa@xmcontinent.com

Telefoonnummer : +8619906019236

WhatsApp : +8619906019236